Over ons

Dit is OTN innovations

Missie

Onze producten leggen de nadruk op comfort, gebruiksgemak en design. Wij vinden dat onze gebruikers een prothesekoppeling verdienen die niet onder een lange broek of jurk verbogen hoeft te worden. Geen zware, onhandige ontwerpen, scherpe hoekjes maar een esthetisch, elegant en compact ontwerp.

Sinds 2018

OTN Innovations B.V. is een Nederlands medisch bedrijf dat zich sinds 2018 bezig houdt met het ontwerpen, ontwikkelen en innoveren van het verbindingselement en componenten waarmee de prothese aangesloten kan worden op het osseointegratie-systeem (BADAL X) van OTN Implants B.V. De productreeks omvangt het totaalplaatje van componenten tussen het in het bot verankerde implantaat met dubbelconus (DCA) en de prothese (C-leg, Genium, myo-elektrische armprothese e.d.).

Voor iedereen

Wij werken aan het ideale systeem voor iedereen. We bieden steeds meer mogelijkheden aan tot afstelling met onze verschillende offsetplates en draaibare connector. Dit zorgt voor bewegingsvrijheid voor de gebruiker. Ook kan met ons modulaire systeem duurzaamheid worden gewaarborgd door reparatie of vervanging van losse onderdelen van het systeem. Naast de prothesekoppeling en componenten voor de bovenste en onderste extremiteit focust OTN Innovations zich ook op osseointegratie accessoires, gereedschap en custom-made componenten.

INTERNATIONAAL

OTN Innovations B.V. producten worden al door diverse orthopediecentra aangeboden, zowel in Nederland als buiten de Europese Unie. Neem contact op om te zien of OTN Innovations producten in uw land te verkrijgen zijn.

Keep innovating

Stay in touch!

Blijf op de hoogte van nieuwe producten, updates en algemene informatie.

OTN Innovations producten zijn verkrijgbaar in de volgende landen:

Manufactured by:

OTN innovations BV

Simon Stevinweg 48
6827 BT Arnhem
Gelderland, The Netherlands

Distributed by:

OTN Implants BV

Simon Stevinweg 48
6827 BT Arnhem
Gelderland, The Netherlands